Musicalblog livereports vanaf finale ‘Op Zoek naar Mary Poppins’


Vanavond is het dan zo ver, de spannende finale van Op Zoek naar Mary Poppins. Wie gaat er met die felbegeerde hoofdrol van Mary Poppins vandoor? Rosalie, Sophie of toch Noortje die in onze poll veruit favoriet is? Wij van Musicalblog zullen live in de studio aanwezig zijn om verslag te doen en we zullen proberen jullie ook live up to date te houden van alles wat er ter plekke gaande is. Je kunt onze tweets live volgen via Twitter (voeg ons toe!) én we zullen proberen om live videos te streamen. De laatste liveregistraties kun je vanaf vanavond hieronder bekijken…

Lees ook:Angenita is geen Mary Poppins
Lees ook:Ook Suzanne heeft ‘Op Zoek naar Mary Poppins’ moeten verlaten
Lees ook:Live achter de schermen bij het Musical Awards Gala!
Lees ook:‘Alles Kan’ van Noortje op single uitgebracht
Lees ook:Renee van Wegberg is Mary Poppins!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>