Joop van den Ende opent op Zuidas

Joop van den Ende Theaterproducties is verhuisd naar een nieuw kantoor op de Zuidas, aan De Boelelaan 30 in Amsterdam. De grote winst is dat Stage Entertainment en Joop van den Ende Theaterproducties nu beschikken over vijf repetitiestudio’s in het eigen hoofdkantoor. De verbouwing nam ruim een jaar in beslag, onder meer door de uitbreiding met een derde verdieping. De totale oppervlakte van het nieuwe kantoor is 5000m2. 

Tijdens de feestelijke opening in het bijzijn van Joop en Janine van den Ende is bekend gemaakt dat de musical Billy Elliot een jaar eerder dan verwacht in seizoen 2014/2015 al zal worden geproduceerd. Nieuws is ook dat de musical From Sammy With Love over de wereldberoemde entertainer Sammy Davis Jr. dit najaar de eerste productie wordt in het theater op de begane grond van het nieuwe kantoor van Joop van den Ende’s internationale theateronderneming. Hiermee krijgt de Zuidas zijn eerste creatieve bedrijf waar theater wordt ontwikkeld èn voor een publiek van 200 bezoekers per avond wordt gespeeld.

Impressie van het hoofdkantoor van Joop van den Ende Theaterproducties en Stage Entertainment

 

Lees ook:Billy Elliot de Musical en From Sammy With Love naar Nederland
Lees ook:Stanley Burleson en Freek Bartels treden 50 jaar na dato in voetsporen Sammy Davis jr.
Lees ook:Joop van den Ende Hamburger van het Jaar
Lees ook:Casting voor Mamma Mia 2009/2010
Lees ook:Roel Vente alweer weg bij Stage Entertainment

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>