The Passion: meer dan 3,2 miljoen kijkers en hit voor Jamai

Ruim 3,2 miljoen mensen hebben donderdagavond naar de live-uitzending van The Passion gekeken. 20.000 mensen hadden zich verzameld op de Vismarkt in Groningen. Veel bekende musicalsterren waren te zien in het muziekspektakel dat het verhaal vertelt over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus. Jan Dulles (3J’s) vertolkte de rol van Jezus en Simone Kleinsma was te zien als Maria. Verder waren onder meer Stanley Burleson (Petrus), Jamai (Judas), Lieke van Lexmond (verslaggever), Jack van Gelder (Pilatus) en Beau van Erven Dorens (Verteller) te zien in het Paasverhaal.

Jamai
Het liedGevallen of Gevlogen dat Jamai Loman zong in de rol van Judas stond zaterdag al op nummer 1 in de iTunes- hitlijst. “Jaaaaaaaaaa NUMMER 1 op ITUNES! Wat te gek”, “Dank voor jullie reacties!” twitterde Jamai.
Aan de Telegraaf vertelde hij: ”Mijn telefoon is ontploft gisteren. Ik heb nog nooit zoveel reacties gekregen op een optreden als nu op Gevallen of Gevlogen. Ik vind het echt te gek dat dit mij allemaal gegund is.”

Bekijk hier de video van ‘Gevallen of Gevlogen’ gezongen door Jamai.

Lees ook:Simone Kleinsma, Jamai en Stanley Burleson vanavond live in The Passion
Lees ook:Jesus Christ Superstar in Concert met René van Kooten en Lone van Roosendaa
Lees ook:René van Kooten en Jim Bakkum in The Passion
Lees ook:Jamai en Freek deze week voor het laatst als Joseph
Lees ook:Jamai officeel voor het eerst op als Joseph

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>