Albumpresentatie Shifting Daylight – René van Kooten

Op 26 september 2014 verschijnt het langverwachte debuutalbum van Shifting Daylight getiteld; “Shifting Daylight”. In club Panama, Amsterdam   zal die dag het  album gepresenteerd en uitgereikt worden. Tevens komt deze dag de nieuwe single “Like Fools” uit met bijbehorende videoclip. “Like Fools” is Shifting Daylight’s frisse ontkenning dat de zomer ten einde is. Het gevoel van vrijdagmiddag, weekend, vrienden, terrasje, drankje, muziek en genieten van je vrijheid. Shifting Daylight is een nieuwe Nederlandse band rond René van Kooten en Bram Bol.

Van Kooten, bekend als   zanger/acteur in theaters en op TV (o.a. Jersey Boys, De Passion 2013) en Bol (Dennis, F, David Benjamin) ervaren gitarist en producer zijn al jarenlang succesvol bezig met muziek; maar meestal is dit andermans muziek. De laatste jaren groeide de drang om weer hun eigen muziek te gaan maken. Terug naar de kern: in alle vrijheid muziek maken. Bram: “Ik hoop dat onze muziek bij veel mensen resoneert. Ik wil het snel aan iedereen laten horen.” René: “Dit is mijn meest persoonlijke project tot nu toe. Het voelt heel bevrijdend om iets te maken dat helemaal van ons is ”.

Link naar video “Like Fools”

www.shiftingdaylight.com

Lees ook:Gastoptreden Willemijn Verkaik in soloconcert René van Kooten
Lees ook:René van Kooten pakt rol in Grease
Lees ook:Aanbieding! Tweede kaartje gratis voor soloconcert Rene van Kooten
Lees ook:Tatum Dagelet en Jennifer de Jong doen Chicago
Lees ook:René van Kooten vanaf dinsdag in GTST

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>