Carnavalskraker Sandy V. (Birgit Schuurman) uit Pumps & Penalties uitgebracht

Ieder jaar strijden de meest uiteenlopende artiesten om dé carnavalshit van het jaar te scoren. Op de valreep gooit ook Sandy V. zich in deze strijd met de catchy popsong Shacky Shacky Boom Boom. Sandy V. is een personage uit de muzikale parodie Pumps & Penalties, gespeeld door Birgit Schuurman. In deze parodie op de voetbalwereld speelt Birgit één van de voetbalvrouwen die gaat voor beroemdheid, rijkdom en succes. Birgit: ‘Sandy is een niet al te snugger en seksueel heel open meisje, dat het wil gaan maken als zangeres. Op advies van een voetbalvrouwmakelaar richt ze al haar pijlen op Tim Rensebrink – gespeeld door Rutger de Bekker-, die gretig op haar avances ingaat.’

Vanuit het publiek werd steeds vaker de reactie gehoord dat het nummer uitgebracht moest worden omdat het te hilarisch is. Dagblad de Limburger noemde het in een recensie al de pakkendste carnavalshit van het jaar. En bij een corny nummer hoort natuurlijk ook een foute videoclip, een echte parodie op de filmpjes die je op youtube tegenkomt van meisjes die beroemd willen worden. In de clip, afgemixt door Arne Toonen, komen ook alle andere acteurs uit de musical voorbij: Maaike Martens, Jolanda van de Berg, Eva Poppink, Han Oldigs, Rein Hofman, Juneoer Mers en Rutger de Bekker. Bekijk de clip hier: https://youtu.be/d8tnmBeaY50

De muziek is van Peter van de Witte (Droog Brood) en de tekst is geschreven door Peter en Birgit samen.

Voor meer informatie over de productie kijk op www.pumpsenpenalties.nl

Lees ook:Birgit Schuurman is zwanger
Lees ook:Première Pumps en Penalties scoort
Lees ook:Teamwissel Pumps & Penalties
Lees ook:Ook Linda Wagenmakers in Vijftig Tinten… de Parodie
Lees ook:Nieuwe musical Pumps en Penalties aangekondigd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>