Jij en Jouw Musicalster: Nathalie & Myrthe met Carmen Danen!

Het is alweer een tijdje geleden dat wij een foto plaatsen in de rubriek “Jij en Jouw Musicalster”, maar vanaf deze week zullen we weer met regelmaat foto’s gaan plaatsen (dus stuur ze weer in!) Nathalie & Myrthe stuurden ons een foto met Carmen Danen met de volgende mail:

“Wij zijn twee vriendinnen die fan zijn van Carmen Danen! Na de uitmarkt in augustus 2009 hebben we Carmen voor het eerst ontmoet en vanaf dat moment wisten we het zeker: dát wordt onze Mary! In oktober hebben we Carmen nog een paar keer gesproken bij Mamma Mia, wat altijd erg gezellig was! Tijdens de 4e liveshow van Op zoek naar Mary Poppins hebben we Carmen vanuit de studio aangemoedigd met veel geklap, gejuich, rode shirtjes en een groot spandoek. In februari hebben we Carmen nog een keer in Mamma Mia mogen bewonderen en op vrijdag 9 april zijn we naar het Chassé Theater in Breda gereisd om haar met taart en cadeautjes te feliciteren met haar 22e verjaardag, zoals op de deze te zien is. Ook hebben we een officiële fanhyve voor Carmen opgericht, want we weten zeker dat we nog heel veel van “onze Mary” gaan horen!”.

Leuke foto meiden! Wil jij ook een foto van jou samen met jouw musicalster op Musicalblog.nl plaatsen? Kijk hier voor meer info.

Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Iskander met Maike Boerdam (en Hugo Haenen!)
Lees ook:Op zoek naar Mary Poppins: Carmen
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Daphne en Suzan Seegers
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Heleen met Roy van Iersel
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Maud en Renee van Wegberg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>