Jij en Jouw Musicalster: Cecilia en Robin van den Akker


Cecilia mailde ons een foto van haar met Robin van den Akker. Ze is helemaal lyrisch over Robin (en terecht!) Ze mailde ons: “Ben sinds OZNJ helemaal in de ban van ROBIN VAN DEN AKKER! Hij is niet alleen mooi van buiten maar ook van binnen (hij is spontaan, lief, vrolijk, grappig, gezellig, sociaal, bescheiden etc). Hij heeft een hele mooie gevoelige stem die waar nodig ook kan uithalen en leeft zich bijzonder goed in in de nummers die hij zingt en brengt dat ook over (iig op mij). Acteert als de beste (z’n mimiek is echt fantastisch en is vooral in het komische gewéldig) en kan heerlijk bewegen en dansen op zo’n enthousiaste vrolijke manier dat je er zelf ook gewoon vrolijk van wordt!! Kortom hij is een groot vakman om maar met de woorden van Willem Nijholt te spreken!”


“Sinds de 3e live-show (geloof ik) krabbel ik ook met ROBIN via hyves en het is gewoon een schat! De eerste keer dat ik ‘m in den lijve mocht zien was ná het finale-event en toen ik me aan hem voorstelde, trok hij zich naar me toe .. gaf me een vette hug en zei van ‘hé, hoe was het op Terschelling?!’ (had hem gekrabbeld dat ik tijdens de herfstvakantie naar Terschelling zou gaan) ! Ik stond echt even perplex… hij wist dus gewoon wie ik was enzo!! Heb hem daarna meerdere malen mogen ontmoeten en elke keer als hij me ziet is hij even spontaan en vrolijk en krijg ik standaard een hug en 3 kusjes op de wang!

Mijn favoriete foto, genomen na de première van High School Musical in Tilburg waar hij ook voor was uitgenodigd, heb ik als bijlage meegestuurd… hoop dat ‘ie geplaatst gaat worden!”

Nou, bij deze dan!

Wil jij ook een foto van jou samen met jouw musicalster op Musicalblog.nl plaatsen? Kijk hier voor meer info.

Lees ook:Robin van den Akker terug in Joseph
Lees ook:Robin verlaat Joseph voor de tweede keer
Lees ook:Robin van den Akker ambassadeur Schone Kleren Campagne
Lees ook:Robin van den Akker in Miss Saigon!
Lees ook:Robin van den Akker backstage bij ‘Op Zoek naar Mary Poppins’

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Jij en Jouw Musicalster: Cecilia en Robin van den Akker

 1. Cecilia

  Super !! Dank je wel !!
  Had alleen niet gedacht dat je m’n HELE tekst van m’n mailtje zou posten whahaha !! :)

    /   Reply  / 
 2. Lisette

  Je hebt helemaal gelijk Cecilia!!

  Robin is een schat! Hij is echt een magneet op het podium. Je moet gewoon naar ‘m kijken.

  Als hij op het podium staat moet ik mezelf ertoe zetten ook naar de rest te kijken.
  :S

    /   Reply  / 
 3. madonna

  haha… je zou maar de fotografe zijn van deze foto :P

    /   Reply  / 
 4. Djura

  Wat een superleuk stukje! :D , suuper leuke foto ook! Volgensmij is iedereen jaloers op die foto! :D .

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>