Jij en Jouw Musicalster: Kelly met HSM-sterren Natalie en Maickel


Kelly (15) mailde ons deze foto van haar samen met Maickel Leijenhorst (Chad) en Natalie La Rose (Taylor) uit High School Musical. De foto werd gemaakt op 19 augustus, een warme dag. Kelly vertelt hierover: “Het was een warme dag! En eigenlijk geen weer om naar het theater te gaan. Maar toch liet ik me niet tegen houden door het weer. Voor de 6e keer naar High School Musical! En dan ook nog op rij 1, beter kon het niet! Na de show kwamen Natalie en Maickel naar buiten en besloot ik samen met hun op de foto te gaan. En hier het resultaat! Het was weer een top-dag!”. Wij vonden de foto ook erg top!

Wil jij ook een foto van jou samen met jouw musicalster op Musicalblog.nl plaatsen? Kijk hier voor meer info.

Lees ook:CD voor Nederlandse cast High School Musical
Lees ook:High School Musical 4 komt er ook aan!
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Stephanie en Tommie Christiaan
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Cecilia en Robin van den Akker
Lees ook:Ben jij de grootste High School Musical fan?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>