Jij en Jouw Musicalster: Marianne en William Spaaij

Williams Spaaij heeft duidelijke een hoop fans. We hebben al veel foto’s van hem mogen ontvangen. Ook Marianne stuurde ons een foto van haar met William. Ze schreef ons: “Ik ben 16 jaar en echt een superfan van hem! Hij kan super dansen, zingen en acteren en weet zo alle emoties goed over te brengen. Deze foto is genomen bij mijn 2e keer Footloose, ik ben in totaal 3 keer geweest en had nog wel vaker gewild om hem en de rest te zien. Voor Footloose heb ik hem gelukkig ook mogen bewonderen in Shhh…it happens (waar hij me meteen opviel door zijn enthousiasme), Grease en Fame.
Natuurlijk ga ik nu ook voor hem naar Mary Poppins!”

Wil jij ook een foto van jou samen met jouw musicalster op Musicalblog.nl plaatsen? Kijk hier voor meer info.

Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Simone en William Spaaij
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Daphne en William Spaaij
Lees ook:Jeroen Pfaff in Footloose
Lees ook:Grease: eerste foto Tim Douwsma en Vajén van den Bosch onthuld
Lees ook:Musical Voetbalt in foto’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>