Jij en Jouw Musicalster: Simone en William Spaaij

Ja hoor, we hebben er weer één! Een fanfoto met William Spaaij. Deze foto stuurde Simone ons en vertelde er bij: “Al een tijdje geleden ben ik voor de tweede keer (van de drie keren) naar Footloose geweest. Ik ben namelijk helemaal William Spaaij-fan. Zelf zo erg dat toen hij won met de musical-award gala, dat ik toen helemaal rende en een gat in de lucht sprong. Alleen bij de landing ging er iets fout. Het bleek dat ik: 6 enkelbanden verrekt/doorgescheurd/gescheurd had én ook nog eens 5 botjes zwaar geirriteerd. Een weekje erna ging ik naar William, mét krukken. Jammer was dat het er heel druk was en dat ik niet meer kon vertellen aan hem. Maar ik heb wel een hele mooie foto!!”

Wil jij ook een foto van jou samen met jouw musicalster op Musicalblog.nl plaatsen? Kijk hier voor meer info.

Lees ook:Frank Lammers scheurt enkelbanden tijdens premiere
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Daphne en William Spaaij
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Dorthe en Willemijn Verkaik
Lees ook:William Spaaij wordt Ramses Shaffy
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Lisa met Tommie Christiaan

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jij en Jouw Musicalster: Simone en William Spaaij

  1. Marijke

    Zo zie je maar na iets vervelend komt altijd iets leuks !!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>