Jij en Jouw Musicalster: Angela met Willemijn de Vries

Angela Pouwels had het geluk met haar favoriete musicalster op de foto te gaan: Willemijn de Vries. Ze mailde ons: “Hier sta ik op de foto met Willemijn de Vries! De foto is genomen op de Uitmarkt en zoals jullie kunnen zien, heeft ze haar Op zoek naar Mary Poppins-outfit aan! Zodra ik hoorde dat ze één van de 11 kandidaten was, had ik haar gekrabbeld, want ze was me al opgevallen in Sunset Boulevard en daar had ik haar ook gesproken. Ze antwoordde terug en wist nog precies wie ik was, en wanneer ze mij gezien had bij Sunset Boulevard! Willemijn is een ontzettende lieve meid en ik vond het erg leuk dat ze me op de Uitmarkt ook meteen herkende en -ook al had ze erge haast- veel tijd voor mij vrijnam voor een paar foto’s, handtekeningen en een knuffel! Word ook vooral lid van haar fanhyves: www.willemijn-devries.hyves.nl Nou vooruit dan maar, Angela…

Wil jij ook een foto van jou samen met jouw musicalster op Musicalblog.nl plaatsen? Kijk hier voor meer info.

Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Dorthe en Willemijn Verkaik
Lees ook:Op zoek naar Mary Poppins: Willemijn
Lees ook:Jij en jouw Musicalster: Kellie en René van Kooten
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Jessica en Jim Bakkum
Lees ook:Sunset Boulevard op Uitmarkt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>