Voor 10 euro naar musical Man van LaMancha!

Wil jij één van de eersten zijn die naar de musical de Man van La Mancha gaat?
Zaterdag 6 om 20.15 uur en zondag 7 december om 15.00 uur beleeft deze befaamde musical in Theater de Uitstek in Zwijndrecht in een nieuwe bewerking haar eerste openbare voorstellingen. En jij kan daarbij zijn!

Man van La Mancha is een van oorsprong Amerikaanse musical uit 1965 van Dale Wasserman, gebaseerd op de zeventiende-eeuwse roman van Cervantes: ‘De vernuftige edelman Don Quichot van La Mancha’. Het boek vertelt het inmiddels wereldberoemde verhaal over de tragikomische reisavonturen van een oude Spaanse edelman die denkt dat hij een dolende ridder is.

Peter Faber (Don Quichot) ziet met het spelen van Don Quichot een droomwens in vervulling gaan. In deze productie – die wordt uitgebracht in het kader van zijn 50-jarige toneeljubileum – wordt hij geflankeerd door Marjolein Teepen (de imponerende finaliste uit ‘Op zoek naar Evita’) als Dulcinea, en door Frans Schraven als Sancho Panza. Het orkest speelt live mee op het toneel en aangevuld met de overige rollen heeft deze ‘kleine’ musical de allure van een groot gemonteerde productie.

Een try-out is altijd een bijzonder moment waarbij voor zowel de cast, het orkest, de techniek en de creatives alles nieuw en spannend is en waarbij mede het publiek bepaalt of iets werkt zoals het bedacht is. Deze eerste confrontatie met het publiek is voor de makers en spelers dus van wezenlijk belang en vormt het begin van een proces van (soms intensief) bijslijpen en veranderen tot aan de première op 21 december.

Peter Faber, Marjolein en Frans willen jou de mogelijkheid bieden als testpubliek te fungeren bij de Man van La Mancha in Zwijndrecht en hopen na afloop zeker te horen hoe jullie de voorstelling hebben ervaren.
Gezien de beperkte zaalcapaciteit en het beperkt aantal kaarten is het raadzaam om snel te reserveren voor deze unieke start van een byzondere productie.

Kaarten voor de try-outs van Man van La Mancha kosten slechts € 10,- per stuk!
Bel nu met de kassa 078-6194333 (dagelijks van 14.00 tot 16.00 uur), ovv try-out aanbieding Man van La Mancha of ga naar www.uitstek.nl en reserveer de kaarten online. (vul bij Eventuele Opmerkingen ‘try-out aanbieding Man van La Mancha’ in).

Lees ook:Peter Faber wordt Man van La Mancha
Lees ook:Met 50% korting naar De Man van la Mancha!
Lees ook:Peter Faber Stichting opgericht
Lees ook:Schrijver Man van La Mancha overleden
Lees ook:Marjolein Teepen wordt Scaramouche in ‘We Will Rock You’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Voor 10 euro naar musical Man van LaMancha!

  1. CJ13

    Ze zong op het Musical Gala.. Wat was dat indrukwekkend!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>