Met kerst met 50% korting naar Mariska van Kolck!


In oktober bezochten we de voorstelling On Top of the World van de geweldige Mariska van Kolk. Deze schitterende voorstelling heeft een mooi kersttintje. Uitermate geschikt om met kerst heen te gaan natuurlijk. Daarom hebben we deze week een leuke actie voor je en kun jij op Tweede Kerstdag via Musicalblog.nl naar de voorstelling van Mariska van Kolk in de Meervaart en krijg je maar liefst 50% korting op je kaartjes!

Mariska van Kolck zit 25 jaar in het vak en haar droomwens komt uit: haar eerste solotournee en een CD met een ode aan The Carpenters. Ze zingt, danst en vertelt in dit bijzondere theaterconcert over de opvallende overeenkomsten, zowel in de muziek als in het persoonlijke leven. Dit alles in een mooi decor, prachtig licht en fraaie kostuums.

Begeleid door een toporkest o.l.v. haar broer Gerbrand en met twee backing vocals brengt Mariska met haar warme, zoetgevooisde stem een ode vol emoties, intimiteit en swing. Alle grote hits van The Carpenters komen voorbij, zoals Ticket to Ride, Top of the World, Close to You, Jambalaya, Sing maar ook lekkere Rock ‘n’ Roll. Als je het hoort besef je hoeveel bekende hits The Carpenters hebben gemaakt.

Bovendien doet Mariska wat Karen ook graag deed: ze speelt drums. Mariska en het orkest weet het publiek blijvend te boeien. Een feest dat u niet mag missen! Voor meer info zie www.muzikaaldagboek.nl of lees de recensie op Musicalblog.nl

Vier jouw kerst samen met Mariska van Kolck en bestel via deze link de kaarten voor 26 december a.s. met 50% korting!

Lees ook:Mariska van Kolck kruipt in de huid van Karen Carpenter
Lees ook:Mariska van Kolck is zichzelf
Lees ook:Mariska van Kolck keert terug als tante Jans
Lees ook:Mariska van Kolck stort zich op de filmwereld
Lees ook:Chatten met Mariska van Kolck!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>