Met 50% korting naar Op hoop van Zegen!


We hebben ook deze week weer een leuke actie van ons favoriete theater De Meervaart voor je. Op 23 en 24 januari kun je via Musicalblog.nl namelijk met 50% korting naar de musical Op Hoop van Zegen! Hoe? Lees snel verder…

Op Hoop van Zegen, deze oer–Hollandse musical is gebaseerd op het onverwoestbare toneelstuk van Herman Heijermans die in Scheveningen en Katwijk getuige was van het keiharde bestaan van de vissers. Kniertje vecht om te overleven temidden van sociale misstanden. De musicalversie laat zien dat het vissersdrama nog niets aan zeggingskracht heeft verloren. Ellen Pieters is Kniertje, Ben Cramer is de gewetenloze reder Bos. Geert en Barendje, zonen van Kniertje, worden gespeeld door Charly Luske en Job Bovelander. Meer info over de musical vind je op www.ophoopvanzegendemusical.nl

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 januari a.s. is deze schitterende musical te zien in De Meervaart in Amsterdam. Op Musicalblog.nl kunnen we je in samenwerking met De Meervaart 50% korting aanbieden op kaarten voor deze twee voorstellingen. Kaarten voor vrijdag 23 januari bestel je via deze link. Ga je liever op zaterdag 24 januari, dan kun je via deze link je kaarten met korting bestellen. Maar wees er snel bij, want OP=OP!

Lees ook:Vipkaarten winnen voor galapremiere Op Hoop van Zegen
Lees ook:Ben Cramer en Charly Luske in musicalversie Op Hoop van Zegen
Lees ook:Kiki Classen in reprise Op Hoop van Zegen De Musical
Lees ook:Kiki Classen in reprise Op Hoop van Zegen
Lees ook:Met 50% korting naar Five Guys Named Moe!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>