Gratis naar SuperModel De Musical!

Afgelopen weekend bezochten wij SuperModel De Musical en laten ook graag onze lezers kennis maken met deze heerlijke musical vol met 80′s hits. Daarom hebben wij samen met Blue Moon Productions een leuke aktie voor jullie opgezet. Wij geven namelijk een aantal gratis kaarten weg voor de voorstellingen van a.s. vrijdagavond, zaterdagmiddag en zaterdagavond in het Krasnapolsky Hotel in Amsterdam. Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen, is  een mailtje sturen naar [email protected] met daarin de voorstelling die je voorkeur heeft (vrijdagavond, zaterdagmiddag of zaterdagavond) en uiteraard je adresgegevens. Onder de inzendingen (1 inzending per adres!) verloten wij een flink aantal kaarten. Meedoen kan tot woensdag 21 januari 20:00. De winnaars krijgen uiterlijk donderdagochtend 10:00 bericht. Als je vandaag niet hebt gewonnen met de kaarten die we vandaag weggaven, kun je nu gewoon weer meedoen! Succes!

Wil je vast weten wat je te wachten staat? Lees dan onze recensie.

Lees ook:WIN! Plop Show De Muziekkampioen op DVD!
Lees ook:Maak kans op kaarten voor ‘Moviestars’ van Mariska van Kolck!
Lees ook:Win het Kinderen voor Kinderen Megaspektakel op DVD!
Lees ook:Win op Twitter!
Lees ook:Win het originele NL castalbum van High School Musical!

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Gratis naar SuperModel De Musical!

 1. anouck van vlijmen

  Ik zou het heel leuk vinden om dit een keer te kunnen zien. Ik wilde dit al heel lang. Misschien is het geluk nu met mij.

    /   Reply  / 
 2. Angel Auteur

  Er kan niet meer meegedaan worden met de prijsvraag voor kaarten voor Supermodel De Musical. De winnaars ontvangen vanavond nog bericht. Zit je er niet bij… helaas! Vrijdag geven we weer kaarten weg voor andere musicals, dus hou Musicalblog.nl in de gaten!

    /   Reply  / 
  1. Linda

   Dus als je nu nog niets gehoord hebt, heb je dus helaas niet gewonnen?
   Ontzettend jammer, ik hou al vanaf gisteravond 20.00 uur mijn mail constant in de gaten, maar ja, je kan niet altijd een gelukkige winnaar zijn he!
   Alle mensen die wel gewonnen hebben, van harte gefeliciteerd en een hele fijne voorstelling toegewenst, ik ben jaloeeeeeeeeers.

     /   Reply  / 
   1. Angel Auteur

    Helaas Linda. Misschien morgen meer succes. Dan geven we vrijkaarten weg voor Ciske, Tarzan en Dirty Dancing. Ook leuk toch? En voor Supermodel kan je natuurlijk altijd nog een kaartje kopen voor slechts 3 tientjes…

      /   Reply  / 
   2. Juana

    Linda, deze maand (januari) is er zelfs actie voor slechts 2 tientjes pp. Dus kijk maar op de site van ze…..het is zeker de moeite waard!!!…

      /   Reply  / 
 3. Denise

  Yeeh! Ik heb afgelopen dinsdag gewoon! =D Ik vind het echt super en ben echt heel benieuwd. Eindelijk ook weer Patty Braun zien!!

    /   Reply  / 
 4. Angel Auteur

  Speciaal voor alle lezers van Musicalblog.nl is er een speciale korting om gedurende de gehele speelperiode naar SuperModel de musical te gaan voor slechts 20,- euro voor een 1e rang kaartje. (normaal 35,- euro)

  Men kan zich opgeven door een e-mail te sturen naar [email protected] met vermelding van naam, adres, e-mail adres & telefoonnummer. Bij tegenbericht worden de kaarten na betaling toegestuurd of de kaarten kunnen op de dag zelf worden afgehaald aan de kassa. Let wel: OP = OP!!!

    /   Reply  / 
 5. wendy

  ik ben gistermiddag met mijn dochter naar deze musical geweest , wij waren een van de gelukkige winnaars van 2 kaarten.
  we hebben een leuke middag gehad.
  het is een swingende musical waarin goed gezongen en gedanst wordt!
  jammer dat er zo weinig publiciteit aan wordt gegeven , waardoor de zaal maar half gevuld is.
  het is wel echt een vrouwen musical vind ik.
  heel erg bedankt voor de kaartjes we hebben genoten.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>