Met 50% korting naar De Man van la Mancha!


We hebben weer een leuke kortingsactie voor je deze week! Op vrijdag 13 februari a.s. kun je namelijk voor de helft van de prijs naar de musical De Man van la Mancha met in de hoofdrollen Peter Faber en Marjolein Teepen (bekend van Op zoek naar Evita) in De Meervaart in Amsterdam. Maar wees er snel bij, want Vol = Vol!

Cervantes wordt met zijn knecht in de gevangenis gegooid. Hij biedt zijn medegevangenen aan om voor en met hen een toneelstuk op te voeren, waarin hij zelf de rol speelt van Don Quichotte, de man van La Mancha. De man van La Mancha is de musicalversie die Dale Wasserman en Mitch Leigh in 1966 maakten op basis van het wereldberoemde verhaal over Don Quichotte. In 1968 werd de musical voor het eerst in Nederland opgevoerd. Regie: Aike Dirkzwager. Spel: Peter Faber, Marjolein Teepen en Frans Schraven, m.m.v. live-orkest o.l.v. Hans Visser.

Jij kunt nu via Musicalblog.nl op 13 februari om 20:15 de voorstelling bezoeken met maar liefst 50% korting. De kaarten met korting kun je bestellen via deze link.

Lees ook:Peter Faber wordt Man van La Mancha
Lees ook:Schrijver Man van La Mancha overleden
Lees ook:Voor 10 euro naar musical Man van LaMancha!
Lees ook:Peter Faber Stichting opgericht
Lees ook:Marjolein Teepen wordt Scaramouche in ‘We Will Rock You’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>