De laatste voorstellingen van Cabaret met korting!


De musical Cabaret nog niet gezien? Dan is hier nu je kans om de voorstelling op de valreep met korting te zien. Wij mogen namelijk 50% korting geven op de twee laatste voorstellingen van de musical Cabaret!

Op zaterdag 28 februari om 20.30 uur en op zondag 1 maart om 14.30 uur, gaan de deuren open voor de laatste voorstellingen van de musical Cabaret in de Meervaart in Amsterdam. Jij kunt er bij zijn en dat zelfs met 50% korting! Ga dit zien voor je te laat bent!

Berlijn, jaren ‘30: een stad die danst op de rand van het ravijn. In de Kit Kat Club vermaken nachtclubzangeres Sally Bowles, de excentrieke Master of Ceremonies en de verleidelijke Kit Kat Girls hun bezoekers. Dit alles op een extravagante en uitbundige wijze, zoals die alleen maar mogelijk is in deze decadente club. Dit vormt een schril contrast met het opkomende nationaal socialisme en de dreigingen van het nazi-regime. Iedereen probeert te overleven in deze heksenketel want morgen kan alles anders zijn.

Cabaret is een musical die wat te zeggen heeft, maar ook een show met fantastische muziek, fraaie decors en een wervelende choreografie. Zorg dat u eerste rang zit in de Kit Kat Club want “Life is a Cabaret…” Geniet van musicalklassiekers als Cabaret, Willkommen, Maybe this time, Money, Money, Money en Mein Herr.

Op 28 februari is het mogelijk om deze korting van 50% te krijgen via deze link

Voor de voorstelling van 1 maart ontvang je  50% korting via deze link

Meer weten over de musical Cabaret? Lees ook onze recensie of kijk op www.cabaretdemusical.nl

Lees ook:Ellen Evers krijgt hoofdrol in Cabaret
Lees ook:Met 50% korting naar Five Guys Named Moe!
Lees ook:Cast van Cabaret schittert tijdens presentatie
Lees ook:Met 50% korting naar “Dromen… zijn bedrog”!
Lees ook:Met 50% korting naar De Man van la Mancha!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>