Met 50% korting naar Five Guys Named Moe!


We hebben deze week weer een hele leuke kortingsactie voor je op Musicalblog.nl! Je kunt namelijk met 50% korting naar de nieuwe musical Five Guys Named Moe, die op 17 maart a.s. in premiere gaat en daar hoef je helemaal geen boodschappen of wat dan ook voor te kopen. Deze korting krijg je alleen via de speciale link op Musical.blog.nl, dus lees snel verder!

Nomax is in de steek gelaten door zijn vrouw. Uit het niets verschijnen ineens de gebroeders Moe:  Eat, Big, No, Little en Four-Eyed Moe. Ze halen Nomax uit de put met hun humor en aanstekelijk enthousiaste ‘adviezen’. Maar zijn die adviezen ook bruikbaar? Deze komische Nederlandstalige ‘all black’ show vol humor, waanzinnige dansen en dynamische zwarte muziek van Louis Jordan is één groot feest. Met zes swingende mannen en een zevenkoppig orkest. Met o.a. Rogier Komproe, Perry Dossett, Urvin Monte, Ivan Cameron, Jasper Taconis en Ivo Chundro. Na afloop een gezellige afterparty met DJ!

50% Korting
Via Musicalblog.nl kun je met 50% korting naar deze voorstelling in de Meervaart te Amsterdam op 5 april om 20.15 uur. Prijs met korting is slechts € 15,75!!! De kaarten (met korting!) bestel je via deze link.

Foto’s: Annemieke van der Togt

Lees ook:50% korting op Five Guys Named Moe in het Oude Luxor!
Lees ook:Met 50% korting naar Op hoop van Zegen!
Lees ook:Met kerst met 50% korting naar Mariska van Kolck!
Lees ook:Met 50% korting naar De Man van la Mancha!
Lees ook:Met korting naar Footloose op 31 mei!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Met 50% korting naar Five Guys Named Moe!

  1. Pingback: Vijf vragen aan… Ivo Chundro! | Musical

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>