Naar Chicago én gratis naar de Zwaluwhoeve


Was je toch al van plan om naar de voorstelling van de musical Chicago te gaan na het lezen van onze lovende recensie? Dan hebben we nu een leuk extraatje voor je. Als je namelijk kaarten besteld voor Chicago op vrijdag 18, zaterdag 19 of zondag 20 december in de Meervaart, krijg je er ook nog eens vouchers bij voor een dagje gratis relaxen bij de Zwaluwhoeve!

Weet je niet wat je je familie of vrienden cadeau zult doen voor Sinterklaas of Kerst? Grijp dan deze gelegenheid om je naasten blij te maken met een leuke, pakkende voorstelling én een dagje relaxen in de Zwaluwhoeve. Als je deze brief uitprint en kaarten bestelt via één van de onderstaande links (of belt met 020-4107777 ovv Zwaluwhoeve) kan je op de avond van de voorstelling je vouchers voor gratis entree bij de Zwaluwhoeve ophalen.

Chicago vertelt het verhaal van twee showgirls: Roxie en Velma. Beiden hebben ze hun minnaar/partner vermoord, waardoor ze in de gevangenis zijn beland. Een wereld achter gesloten deuren, waar ieder voor zichzelf kiest en waar rechtvaardigheid niet bestaat. Afzonderlijk van elkaar strijden ze voor hun vrijheid en proberen op allerlei manieren de aandacht te trekken van de media en van de beruchte advocaat Billy Flynn. Om dit te bereiken deinzen de twee vrouwen nergens voor terug en spelen ze een gevaarlijk spel met elkaar. Met o.a. Mariska van Kolck, Joke de Kruijf, Doris Baaten, Thom Hoffman

Bestel hier kaarten voor 18-12
Bestel hier kaarten voor 19-12
Bestel hier kaarten voor 20-12

Lees ook:Chicago terug naar Nederland!
Lees ook:Brooke Shields gaat musical Chicago regisseren
Lees ook:Chicago stopt na 15 jaar op West End
Lees ook:Met 50% korting naar Pippi Langkous!
Lees ook:Met 50% korting naar “Dromen… zijn bedrog”!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Naar Chicago én gratis naar de Zwaluwhoeve

  1. Pingback: Mariska gaat toch op, ondanks overlijden vader | Musical

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>