Met 50% korting naar Pippi Langkous!


Op woensdag 27 januari zet Pippi Langkous de boel op stelten in De Meervaart in Amsterdam. Dat zal een vrolijke boel worden. Ook zin in een gezellige middag met de kids? Dan hebben we nu een leuke actie voor je: we mogen namens de Meervaart namelijk 50% korting aanbieden op de kaarten. In plaats van 20,50 betaal je slechts 10,25 euro per kaartje!

Wie kent Pippi Langkous niet die samen met haar aap en paard in Villa Kakelbont woont? Na een eigen musical die maar liefst vijf Musical Awards won, is er nu een nieuwe productie. Pippi sleept haar buurkinderen Tommie en Annika mee in een nieuwe reeks wervelende avonturen. Ze zet Villa Kakelbont op z’n kop, rekent af met oerdomme boeven en maakt van een keurige theevisite een vrolijke bende. Wie na de eerste musical denkt dat het niet gekker kan, heeft het mis. Bij Pippi kan het áltijd gekker. Naar de boeken van Astrid Lindgren. Voor meer info kijk op de website www.pippimusical.nl

Bestel via onderstaande links kaarten voor deze superleuke familiemusical met 50% korting in de Meervaart in Amsterdam op woensdag 27 januari a.s.!

Bestel hier kaarten voor de voorstelling om 13:30
Bestel hier kaarten voor de voorstelling om 16:30


Pippi zet de boel op stelten!
wo 27 januari | 13.30 & 16.30 uur rode zaal
(geschikt vanaf 6 jaar)

Lees ook:Pippi Langkous officieel erelid van Stichting Right To Play
Lees ook:Pippi erelid Stichting Right to Play
Lees ook:Met 50% korting naar Op hoop van Zegen!
Lees ook:Met 50% korting naar “Dromen… zijn bedrog”!
Lees ook:Met 50% korting naar Five Guys Named Moe!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>