Met 50% korting naar “Dromen… zijn bedrog”!

Heb je de musical Dromen… zijn bedrog, met onder andere Vera Mann en Jelka van Houten, nog niet gezien? Of wil je hem gewoon nog een keer zien? Dat kan en wel met 50% korting. Op 12 en 13 maart is de voorstelling te zien in de Meervaart en op Musicalblog mogen we je deze week kaarten aanbieden voor de helft van de prijs!

De drie generaties (moeder, zoon, kleinzoon en allerlei aanhang) botsen voortdurend. Maar ze hebben ook veel plezier. Ze zingen en maken Nederlandse popmuziek die van iedereen is. Een musical over een oerechte Nederlandse familie vol krassen, breuken en scheuren, die al jaren op wonderbaarlijke wijze bijeen wordt gehouden. Over wie we roddelen en waar we ons vrolijk over verbazen. Ze maken lawaai en ruzie, er zijn intriges en schandalen. Dromen… zijn bedrog is een vrolijke musicalkomedie, vol hits uit 50 jaar Nederlandse popgeschiedenis. Regie: Frank Lammers, muzikale leiding: Jan Tekstra. Spel: Vera Mann, Remko Vrijdag, Jelka van Houten, Heddy Lester en Joel de Tombe. Kijk voor meer info op de website of lees hier onze recensie.

50% KORTING!
Via Musicalblog.nl kan je nu voor de helft van de prijs naar de voorstellingen van Dromen… zijn bedrog in de Meervaart op 12 en 13 maart. In plaats van € 37,50, betaal je slechts €18,75 per kaartje! Bestel dus snel kaarten, want op = op. Kaarten voor 12 maart bestel je via deze link en kaarten voor 13 maart bestel je via deze link.

Lees ook:Met 50% korting naar Five Guys Named Moe!
Lees ook:Met 50% korting naar Op hoop van Zegen!
Lees ook:Dromen… zijn bedrog
Lees ook:Met 50% korting naar De Man van la Mancha!
Lees ook:Met 50% korting naar Pippi Langkous!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>