2e kaartje gratis voor laatste voorstelling Hans & Grietje De Musical

Voor de laatste keer zal Hans & Grietje De Musical dit seizoen te zien zijn in Schouwburg Almere op woensdag 12 mei, aanvang 14:00 uur. Van Hoorne Theaterproducties biedt de liefhebbers graag de kans om deze sprankelende en vrolijke familiemusical te bezoeken met een speciale aanbieding: Tweede kaartje gratis!* Koop nu je kaartjes via de Nationale Theater Kassa: 0900- 9203 (0,45 cpm), ovv: actientkhansengrietje. Of klik HIER om online te boeken.

*Niet geldig op reeds gekochte kaarten en exclusief reserveringskosten.

Lees ook:Fame-actie: 2 kaarten voor de prijs van 1!
Lees ook:Voor slechts 25 euro naar The Sound of Music!
Lees ook:Voor slechts 25 euro naar The Sound of Music!
Lees ook:Voor slechts 25 euro naar The Sound of Music!
Lees ook:Gratis 2e kaartje musical Tarzan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>