Korting op ‘Een leven zonder jou’

De producent van de musical Een leven zonder jou biedt de lezers van Musicalblog.nl de kans om deze bijzondere voorstelling te bekijken voor de speciale prijs van €18 per ticket (ipv €24), geldig voor alle voorstellingen.

Je bent 19 en je moeder sterft aan kanker. Hoe ga je daar mee om?
Dat is het verhaal van Wim (Pieter Van Nieuwenhuyze). Zijn enige houvast zijn de brieven die Roos (Marleen van der Loo), in haar laatste weken, voor haar zoon schreef. Buurmeisje Iris (Lotte Geertsma) zorgt – zonder het te beseffen – er voor dat Wim de laatste weken met zijn moeder herbeleeft. Toch moet hij het verleden los laten om afscheid te nemen, zodat hij zelf kan leven.

De cast bestaat uit drie bekende musicalartiesten: Marleen van der Loo (Elisabeth, Aida, Mamma Mia, Ciske de Rat), Pieter Van Nieuwenhuyze (Les Misérables, Elisabeth, West Side Story) en Lotte Geertsma (Sound of Music, Annie, Rembrandt). Kijk voor meer informatie en de speellijst op www.eenlevenzonderjou.com

Jij krijgt de kans om deze voorstelling te bekijken voor de speciale prijs van €18 per ticket (ipv €24), geldig voor alle voorstellingen. Reserveren kan via [email protected] of +32 (0)59/28.04.98 Vermeld de speciale code “actie roos” om van dit aanbod te genieten.

Lees ook:Een leven zonder jou
Lees ook:Kids Week op West End in Londen!
Lees ook:Freek Bartels mag toneel weer op
Lees ook:Marleen van der Loo in ’1953 De Musical’
Lees ook:Musicalsterren verzorgen Masterclasses op Musical Camp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>