Gratis 2e kaartje Mary Poppins!

Mary Poppins nog niet gezien? Dan is nu je kans om deze musical voordeliger te gaan zijn. Vanaf 14 maart start Albert Heijn namelijk met een actie voor een tweede gratis kaartje.

Vanaf maandag krijgen klanten van Albert Heijn bij elke 5 euro aan boodschappen een Musicalpunt. Het is de vierde keer dat Albert Heijn de Musicalweken organiseert. Na The Wiz, Tarzan en Ciske de Rat – de Musical is nu de succesvolle musical Mary Poppins aan de beurt. Bij een volle spaarkaart met 10 Musicalpunten krijgen klanten een Musicalvoucher waarmee zij een gratis 2e kaartje voor de musical kunnen reserveren. De volle spaarkaarten kunnen tot en met zondag 10 april verzilverd worden, de musicalpunten worden tot en met 3 april verstrekt. Naast het gratis 2e kaartje, ontvangen klanten vóór aanvang van de voorstelling ook hun 2e drankje gratis.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Gratis 2e kaartje musical Tarzan
Lees ook:Ciske voor de helft bij Albert Heijn!
Lees ook:Met korting naar Mary Poppins
Lees ook:Renee van Wegberg is Mary Poppins!
Lees ook:Gouden plaat voor Mary Poppins

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>