‘Soldaat van Oranje’ en ‘Urinetown’ favoriet Musical Award

Op zondag 2 oktober presenteren Carlo Boszhard en Irene Moors live vanuit het Amsterdamse DeLaMar Theater in een hele speciale uitzending ‘Life 4 You’ het John Kraaijkamp Musical Awards Gala 2011. Tijdens dit gala wordt met exclusieve optredens voorproefjes gegeven op het nieuwe musicalseizoen en worden voor de twaalfde keer de meest prestigieuze musicalprijzen uitgereikt. Het kan nog alle kanten op, maar wie op onze site favoriet zijn, kunnen we je vast melden…

Soldaat van Oranje (grote musical) en Urinetown (kleine musical) kregen tot nu toe de meeste stemmen in onze polls. Maar uiteraard kan het nog alle kanten op. Op de uiteindelijke uitslag zullen we moeten wachten tot 2 oktober.

In de extra lange uitzending (van 17:25 uur tot 19:20 uur én van 21:30 uur tot 22:30 uur) wordt een exclusieve preview gegeven op het nieuwe musicalseizoen met optredens van diverse musicals zoals Saturday Night Fever, Wicked, Miss Saigon, Daddy Cool en The Producers. De awards worden uitgereikt door onder meer Paul de Leeuw, Chantal Janzen, Eric van Tijn, Peter van der Vorst, Simone Kleinsma en Kim-Lian van der Meij. Ook schuiven al deze gasten bij Carlo en Irene aan tafel aan. André van Duin laat zijn versie van een musical zien en brengt een ode aan – naamgever van het gala – John Kraaijkamp.
In totaal worden er maar liefst 21 prijzen uitgereikt, waaronder Beste Grote Musical, Beste Kleine Musical, Beste Mannelijke/Vrouwelijk Hoofdrol, Aanstormend Talent, Beste Choreografie en Beste Muziek. Alle categorieën en genomineerden zijn te vinden op www.life4you.nl en op www.musicalaward.nl.

Vanaf 16:55 uur doen Carlo en Irene in een aparte uitzending verslag van de gebeurtenissen op de rode loper en spreken daar de genodigden en genomineerden.

Lees ook:Carlo en Irene presenteren twaalfde Musical Awards Gala
Lees ook:Nominaties ANWB Publieksprijzen voor beste musicals bekend
Lees ook:Veel kritiek op het Musical Award Gala!
Lees ook:Vanavond uitreiking van de Musical Awards!
Lees ook:Genomineerden Musical Awards vanavond bekend in RTL Boulevard

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Soldaat van Oranje’ en ‘Urinetown’ favoriet Musical Award

 1. Iris Rose

  Een ongeorganiseerd zootje, jammer dat er van zo’n mooie gala avond niets overblijft.
  Het was andere jaren een feest om naar te kijken.
  Jammer dat het nu wordt onderbroken.
  Hoop dat het beter gaat volgend jaar, anders blijf ik daar niet meer voor thuis.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>