Nieuwe vakjury en bestuursleden Musical Awards

Goed nieuws, de Musical Awards keren terug. De Stichting Musical Awards heeft vandaag bekend gemaakt dat er een nieuwe vakjury is gekozen voor de selectie van de komende winnaars van een Musical Awards. Tevens zijn er drie nieuwe bestuursleden aan de stichting toegevoegd.

De nieuwe vakjury, die de nominatiecommissie vervangt, bestaat uit voorzitter Cornald Maas en de leden Caroline Frerichs, Erik Jonk, Peter Noten, Hilde Scholten, Gijs Staverman en Henriëtte Tol.

Het huidige bestuur van de Stichting Musical Awards bestaat uit voorzitter Hans van Veggel en de leden Frank Klijberg, Gerda Kroeze-Knol, Peter Prein, Hilde Scholten en Eric van Tijn. De nieuwe, aanvullende bestuursleden zijn Ton Fiere, Ruud de Graaf en Albert Verlinde.

De Stichting Musical Awards is in het voorjaar van 2000 opgericht op initiatief van Joop van den Ende om de bijzondere prestaties van de uitvoerende kunstenaars en creatieven van musicalproducties te eren met een speciale prijs. De winnaars worden traditioneel bekend gemaakt tijdens een jaarlijks evenement dat naar verwachting ook deze keer weer live wordt uitgezonden op televisie. De uitreiking van de Musical Awards draagt in bredere zin bij aan de promotie van de musical in Nederland. In de periode voorafgaand aan het Musical Awards Gala worden de nominaties bekend gemaakt van de personen die in een bepaalde speelperiode een buitengewone creatieve of artistieke  prestatie hebben geleverd.

Lees ook:Musical Awards uitgereikt op 25 november 2013
Lees ook:Musical Awards Gala 2015 weer live op tv te zien
Lees ook:Frits Sissing presenteert Musical Awards Gala
Lees ook:Robert ten Brink presentator van Musical Awards 2013
Lees ook:Irene Moors, Michiel van Erp, Joris van Bennekom en Marlies van Leeuwen in nieuwe vakjury Musical Awards

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>