Robert ten Brink presentator van Musical Awards 2013

Gister is door Stichting Musical Awards bekend gemaakt dat de presentatie van het gala 2013 in handen is van niemand minder dan Robert ten Brink. Het is niet helemaal voor Ten Brink onbekend gebied. Hij mocht al eens in 2009 een Award uitreiken.

Op 25 november worden in dertien categorieën de Musical Awards uitgereikt. De vakjury, onder leiding van Cornald Maas, maakte onlangs de 41 nominaties bekend. Overige juryleden zijn Caroline Frerichs, Erik Jonk, Peter Noten, Hilde Scholten, Gijs Staverman en Henriette Tol.

Lees ook:Nieuwe vakjury en bestuursleden Musical Awards
Lees ook:Irene Moors, Michiel van Erp, Joris van Bennekom en Marlies van Leeuwen in nieuwe vakjury Musical Awards
Lees ook:Frits Sissing presenteert Musical Awards Gala
Lees ook:Musical Awards uitgereikt op 25 november 2013
Lees ook:Musical Awards Gala 2015 weer live op tv te zien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>