Renee van Wegberg vertelster in Joseph

Wie de mannelijke hoofdrol in Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat gaat spelen… daar moeten nog een dik half jaar op wachten. Want pas dit najaar komt de Avro met een zoektocht via de tv. In het programma Op zoek naar Joseph zal worden gezocht naar de geschikte mannelijke hoofdrolspeler. Maar inmiddels is wel al bekend wie een van de vrouwelijke hoofdrollen op zich gaat nemen…

Vandaag werd wel bekend gemaakt dat Sterrenjachtwinnares Renee van Wegberg de rol van de vertelster zal gaan spelen. Haar eerste musicalrol kreeg zij eind 2006 als Grace Pharrel in de succesvolle familiemusical Annie. Vanaf begin april zal zij tevens de cast van de rockmusical We will rock you in Keulen gaan versterken.

Lees ook:Bettina Holwerda vertelster in Joseph
Lees ook:Renee van Wegberg toch in ‘We Will Rock You’? (video)
Lees ook:Renée van Wegberg verwacht kindje
Lees ook:JOSEPH trakteert kamelen op verjaardagstaart
Lees ook:Wist je dat…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>