Linda Wagenmakers wordt heks

Na Roodkapje De Musical zet Van Hoorne Theaterproducties de sprookjestraditie voort. In het seizoen 2009-2010 zal de producent komen met
de familievoorstelling Hans & Grietje De Musical, met de in de hoofdrol niemand minder dan Linda Wagenmakers. Op authentieke wijze wordt ook dit sprookje tot leven gebracht. Een bijzonder verhaal met een geweldige cast, prachtige decors en natuurlijk de welbekende hilariteit en aansprekende muziek. Linda Wagenmakers verwacht over een week haar tweede kindje.

Hans & Grietje De Musical is een sprankelende vertolking van het bekende volksverhaal. De authentieke sfeer, de humor en de pakkende muziek maken Hans & Grietje De Musical met recht een Familievoorstelling. De rol van boze heks wordt gestalte gegeven door Linda Wagenmakers, die haar sporen verdiende in tal van grote musicalproducties, waaronder Miss Saigon. Orgelman Olivier wordt wederom vertolkt door Marcel Smid, die deze rol ook in Roodkapje De Musical vertolkte. De 8-koppige cast staat garant voor een unieke theaterbelevenis voor het hele gezin! Wij zijn benieuwd… en nu maar hopen dat Linda zich deze keer niet terugtrekt uit de musical!

Lees ook:Linda Wagenmakers ontwerpt eigen kostuum
Lees ook:Linda Wagenmakers en John Kraaijkamp jr in Spamalot
Lees ook:Acteurs/Actrices gezocht voor Hans & Grietje De Musical
Lees ook:Ook Linda Wagenmakers in Vijftig Tinten… de Parodie
Lees ook:Repetities Hans & Grietje De Musical gestart

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Linda Wagenmakers wordt heks

 1. Monique Vermeer

  Linda Wagenmakers weer in een musical ben ik heel blij mee. En dan ook nog een sprookje. Heel erg leuk. Wij zijn regelmatig naar Prins en Pluus de musical geweest en als deze net zo leuk is hebben onze kinderen het weer geweldig naar hun zin. Linda is top. Ik hoop snel op meer informatie.
  Monique Vermeer

    /   Reply  / 
 2. Denise de Jong

  Wat gaaf zeg dat ze nu met Hans en Grietje komen. Ze hebben nu al een paar mooie kinderproducties gemaakt. Karel de Kok, Prins en Ploes. Ik heb nog nooit mijn kinderen zo los zien gaan bij een musical als bij Prins en Ploes en Karel de Kok. Dat gaat wat worden.kaarten voor Roodkapje hebben we al gekocht. Wij hebben er veel zin in. Groetjes Denise de Jong

    /   Reply  / 
 3. robbert

  ze speelt gewoon zichzelf!!!

    /   Reply  / 
 4. Uche Uche

  Wat doet Linda Wagenmakers bij Van Hoorne Theaterproducties, ik dacht dat ze daar met nieuw FRIS talent werkte.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>