Breek je been en ga gratis naar Sound of Music!


Wie de afgelopen wintersport de pech had om een breuk op te lopen en nu nog in het gips zit, treft wellicht een geluk bij een ongeluk. Hij of zij kan even terugkeren naar de Oostenrijkse alpen van de musical The Sound of Music in Theater de Efteling.

Op woensdag 18 maart, om 19.00 uur, nodigen Efteling Theaterproducties, Albert Verlinde en Roel Vente deze brekebenen met één introducé uit voor een bezoek aan de musical over de zingende Familie Von Trapp uit Salzburg. Alleen bezoekers die op 18 maart nog in het gips zitten komen in aanmerking. Aanmelden kan via [email protected], onder vermelding van ‘Brekebeen’. De aanmelding moet voorzien zijn van: naam, adres, telefoonnummer en een duidelijke foto van de persoon in het gips. Er zijn 250 plaatsen beschikbaar in het theater.

Jeroen Zwartjes van Efteling Theaterproducties verklaart: “De uitdrukking ‘Break a leg’ betekent in de theaterwereld: veel geluk! In dit geval letterlijk, want mensen die tijdens de wintersport een arm of been gebroken hebben, maken nu kans op een gratis bezoek aan The Sound of Music. Zoals bekend speelt het wereldberoemde verhaal van Richard Rodgers and Oscar Hammerstein II zich af in en rond Salzburg en kent iedereen de openingsscène met Maria op de alpenweide. Die alpenweide bracht ons als producenten succes en dat geluk gunnen we ook de wintersportpechvogels.”

Coproducent Albert Verlinde van V&V Entertainment zegt: “Ik heb hele goede herinneringen aan de Oostenrijkse bergen. Een jaar geleden waren wij met de hoofdrolspelers in Salzburg om inspiratie op te doen voor de voorstelling. Daar in de bergen is het allemaal begonnen. Daar leerde iedereen elkaar beter kennen en nu zijn we bijna een echte familie! Om de bezoekers op 18 maart ook goede herinneringen te bezorgen en hun leed beetje te verzachten zal de cast na de voorstelling handtekeningen zetten op het gips van de brekebenen.”

De Broadwaymusical The Sound of Music was de laatste en meest succesvolle samenwerking van het duo Richard Rodgers and Oscar Hammerstein II. De onvergetelijke liedjes bezorgden de gelijknamige film in 1965 de Oscar voor Beste Muziek. De musical is nog tot en met 28 juni te zien in Theater de Efteling. Kaarten kunnen worden gereserveerd via tel: 0900-0161 (€ 0,25 p/m), 7 dagen per week van 09.00 tot 20.00 uur en via www.efteling.com.

Lees ook:Jubileumtaart voor Sound of Music
Lees ook:200 edelweissjes voor 200 voorstellingen
Lees ook:Doek valt zondag voor The Sound of Music
Lees ook:Complete cast Sound of Music bekend
Lees ook:Cast The Sound of Music bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>