Ciske voor de helft bij Albert Heijn!


Albert Heijn gaat weer eens stunten met musicalkaartjes. Hadden ze vorig jaar nog de actie voor het tweede kaartje van Tarzan gratis en het jaar daarvoor The Wiz, nu is het de beurt aan Ciske, want vanaf maandag 9 maart start de supermarktketen de musicalactie ‘Gratis 2e kaartje voor de musical Ciske de Rat‘. Al vanaf 29 euro kunnen klanten van dit musicalfestijn genieten. In voorgaande jaren was de actie ‘Gratis 2e kaartje’  bij zowel de musical The Wiz als Tarzan een groot succes!

Ciske de Rat, met in de hoofdrollen onder anderen Danny de Munk, Jorge Verkroost of Quincy als Cis de Man en Mariska van Kolck, Marjolijn Touw en Hugo Haenen, vertelt het beroemde verhaal, maar laat ook zien hoe het Ciske vergaat als volwassen man. De belevenissen van Cis de Man zijn door de musical heen geweven en geven een nieuwe dimensie aan dit oer-Hollandse verhaal. In de musical zorgt de kleine Ciske opnieuw voor momenten van ontroering, humor en brutale streken. Ciske de Rat is te zien in Amsterdam, Den Haag, Roermond, Groningen en zal daarna enkele maanden in het Fortis Circustheater in Scheveningen te zien zijn.

Albert Heijn maakt nu ook de grootste en meest succesvolle reizende productie van het afgelopen theaterseizoen voor iedereen bereikbaar. Vanaf maandag 9 maart kunnen klanten die boodschappen doen bij Albert Heijn snel en gemakkelijk sparen voor een gratis 2e kaartje voor de musical Ciske de Rat. Bij elke
10 euro aan boodschappen ontvangt de klant een AH musicalpunt. Bij een volle spaarkaart met slechts
5 AH Musicalpunten krijgen klanten een AH Musicalvoucher waarmee zij een gratis 2e kaartje voor de musical Ciske de Rat kunnen reserveren.

De AH Musicalpunten zijn verkrijgbaar van maandag 9 maart t/m zondag 29 maart. De AH spaarkaarten kunnen t/m zondag 5 april verzilverd worden. Kaarten voor de musical Ciske de Rat kunnen gereserveerd worden t/m 1 juni via www.ah.nl/ciskederat of via 0900-1001030.

Lees ook:Gratis 2e kaartje Mary Poppins!
Lees ook:Gratis 2e kaartje musical Tarzan
Lees ook:Win kaarten voor Ciske of Tarzan!
Lees ook:Voor slechts 25 euro naar Ciske de Rat
Lees ook:Ja Zuster, Nee Zuster kwartet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>