Sprookjesboom naar De Efteling


De musical The Sound of Music vertrekt 28 juni naar Antwerpen. Tijd voor een andere musical om dit gat op te vullen. En dat gaat ook gebeuren, want vanaf 29 juli aanstaande presenteert Efteling Theaterproducties Sprookjesboom de Musical in Theater de Efteling.

De titelrollen worden vertolkt door de bekende Sprookjesbosbewoners uit de populaire televisieserie Sprookjesboom: Wolf, Roodkapje, Heks, Assepoester, Draak en hun vriendjes. In deze vrolijke interactieve familiemusical van ruim een uur beleven ze verrassende avonturen waar het publiek volop van mee kan genieten.

Sprookjesboom de Musical is na de succesvolle musical The Sound of Music de zevende musical die in Theater de Efteling wordt gebracht en de eerste musical zonder co-producent. Volgens directeuren Olaf Vugts en Fons Jurgens vraagt het succes van de televisieserie om een theatervoorstelling in Theater de Efteling. “Er is weinig te doen in theaterland in de periode juli en augustus dus een nieuwe leuke familiemusical produceren wij graag. Wij vinden het een welkome toevoeging aan ons totale aanbod van entertainment”, aldus Vugts. “Theater de Efteling staat los van het park maar heeft natuurlijk wel de herkenbare Efteling-uitstraling. Natuurlijk is de ideale combinatie een bezoek aan de musical en een heerlijk dagje park. Wat wil je nog meer…”, lacht Jurgens.

De voorstellingen van Sprookjesboom de Musical worden gehouden van 29 juli tot en met 6 september, op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Elke show begint om vier uur ’s middags. De Sprookjesboom-musical is ook te bezoeken zonder dat men naar het naastgelegen pretpark gaat; voor het theater moeten apart kaartjes worden gekocht. Tickets kosten 15 euro (eerste rang) en 12,50 (tweede rang). Voor bezoekers van Sprookjesboom de Musical geldt een gereduceerd parkeertarief van vijf euro.
Kaarten kunnen worden gereserveerd via telefoon 0900-0161 (€ 0,25 p/m)

Lees ook:Sprookjesboom de Musical
Lees ook:Sprookjesboom de Musical wegens succes verlengd
Lees ook:Efteling Theater komt met musical Klaas Vaak
Lees ook:Sprookjesachtige achternaam? Gratis naar de Sprookjesboom première!
Lees ook:Jubileumtaart voor Sound of Music

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>