Michael Jackson fans niet blij met Albert Verlinde


Zoals we al in de reacties op onze site konden lezen zijn Michael Jackson fans niet blij met Albert Verlinde. Ze vinden dat hij een slaatje probeert te slaan uit de dood van de King of Pop met de aankondiging van zijn Michael Jackson Tribute Show. Fans hebben zelfs op Hyves een Stop Albert Verlinde Hyve opgezet waar zich al honderden fans bij aan hebben gemeld. Ze willen dat hij de show niet zal gaan maken…

Op de Stop Albert Hyve valt te lezen: Jaren lang hebben programma’s zoals RTL Boulevard de meest grove leugens over Michael Jackson de wereld in geholpen. Niets kon Michael Jackson goed doen in de ogen van de media, met RTL Boulevard voorop. Nu deze legende overleden is, ziet Dhr. Verlinde kans om er flink geld aan te verdienen. Als hij echt respect zou hebben voor Michael Jackson, bood hij zijn excuses aan in plaats van geld te verdienen over de rug van de veel te vroeg overleden megaster.

Het lijkt er dus op dat Albert met zijn productiemaatschappij V&V Entertainment voor zijn shows niet hoeft te rekenen op de komst van de echte Michael Jackson fans en zou de voorstelling weleens bij voorbaat gedoemd kunnen zijn om te floppen. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Albert Verlinde komt met Michael Jackson Tribute show
Lees ook:Filmpje: Michael Jackson in The Wiz
Lees ook:Thriller Live weer naar Nederland
Lees ook:Thriller Live vijf maanden verlengd
Lees ook:Michael Jackson-musical in de problemen

31 Reacties // Reageer

31 thoughts on “Michael Jackson fans niet blij met Albert Verlinde

 1. leonie

  Eens! Ik vind dit een knap staaltje lijkenpikkerij. Bovendien zijn imitators altijd sneue lui, verzin zelf eens iets. Ik als die-hard MJ fan ga het sowieso boycotten!

    /   Reply  / 
 2. MJ.

  Zijn grapjes zijn echt niet grappig,
  Ik heb een hekel aan hem, want hij denkt te veel.
  Hij moet gewoon ophouden, en een nieuwe baan zoeken,
  EN WIE IS ER NU GAY?

    /   Reply  / 
 3. It's Rene

  Jackson fans, fanclubs en organisaties hebben de handen in een geslagen om er voor te zorgen dat Alberts productie het succes zal krijgen dat het verdient. Geen dus. Jarenlang negatief over Jackson en nu geld over zijn rug verdienen. Dat geld zal in ieder geval niet van de echte fans komen.
  Eens te meer zal duidelijk worden dat Jackson fans (nog steeds) tot ‘s werelds meest fanatieke fans behoren.
  We zetten onze campagne voort tot hij zal barsten. Albert, je bent een kwal van de ergste soort.

    /   Reply  / 
 4. Tine

  HELEMAAL MEE EENS met Manon de Koning fotograaf (389)op Hyves vandaag, 16:53
  Het is ABSOLUUT ONMOGELIJK om een succesvolle theatershow in elkaar te zetten door Albert, omdat de kwaliteit van de shows van MJ gewoonweg niet zijn te evenaren! Net zo min dat de zoektocht op sbs en rtl4 een flop gaat worden… MJ is niet te evenaren….
  WAAROM WIL IEDEREEN MJ NADOEN ? Alleen Janet Jackson kan het, maar heeft toch niet DE uitstraling van MJ.
  Albert V ruikt geld en is echt een zielepoot dat hij niet zelf iets kan verzinnen. Fatsoen heeft de man niet. Geld is zo gewonnen, maar je kan het ook weer kwijt raken, kijk maar naar Dirk Scheringa van de DSB bank.
  MAARRR ligt het ook niet aan de mensen die naar zijn programma’s kijken ? Ik vind het de meest oninteressante persoon om naar te kijken….brrr.
  Geef mij maar MICHAEL JACKSON (RIP MJ)

    /   Reply  / 
 5. MJ.

  WE MOETEN HEM STOPPEN!

    /   Reply  / 
 6. Geesje

  Je hoeft geen fan van Albert Verlinden te zijn, maar slaan jullie niet een beetje door. Dit heeft niks te maken met fan zijn van MJ maar meer met een hekel hebben aan Albert Verlinden.
  SBS gaat bijna het zelfde doen, en daar hoor je niemand over.

    /   Reply  / 
  1. MJ

   Ja, maar SBS doet niet zo gay.
   En hij wel, maar ik vond hem al eerder niet grappig die kwalbert!
   Hij is gewoon een kut kaaskop.
   Niets tegen nederlanders hoor. :D
   maar, HY IS GEWOON EEN MONGOOL.

     /   Reply  / 
   1. Geesje

    Zo ben je het kwijt?
    Je lekker afgereageerd!
    Lekker volwassen ook, en jij noemt Albert ”kwalbert”

      /   Reply  / 
 7. a

  michael is niet na te doen,begin er niet aan.

    /   Reply  / 
 8. e

  hahaha dit stomme harry potter landje wil ook een graantje meepikken van michaels dood.bah.vieze valse nicht.politiek hebben we al niks in te brengen.een lachertje.hoe durf iemand met zo een idee te komen.michael zou hier zelf ook om lachen.bah.

    /   Reply  / 
 9. Belietje

  @ geesje heeft niets te maken met een hekel hebben aan kwalbert verlinde… het programma dat sbs gaat doen is vele malen anders dat wat kwalbert wilt gaan doen.. Daarbij is het leuk om te zien wie zich zelf goed voor schut zet omdat ie geen enkele move na kan doen.. en is het interessant om te zien wie dat wel kan..
  Kwalbert heeft nooit echt een goed woord over gehad voor Michael, hem belachelijk gemaakt op tv en dan zegt ie nu ook nog eens dat wij fans moeten kijken naar de feiten!!??!!
  Wij fans kennen de feiten! En feit is dat Michael te goed was voor deze wereld, uiterlijk speelt geen rol.. helaas voor vele mensen wel (buiten dat vind ik Michael altijd nog een mooie man).. valse beschuldigingen worden maar voor waar aangenomen zonder de werkelijke waarheid te kennen…
  Feit is dat kwalbert nu gewoon een graantje van Michael mee wilt pikken. En wij pikken dat niet!!!!

    /   Reply  / 
 10. It's Rene

  Het verschil tussen de programma’s van sbs en rtl zit hem in de doelstelling. Abs gaat voor haar programma in zee met Jermaine Jackson. De winnaar zal uiteindelijk deel mogen nemen aan de London tribute voor Michael. RTL heeft als doelstelling een theaterproductie. Op zich niks mis mee, maar wel met het feit dat Albert deze gaat regiseren. Het argument “omdat Albert gay is” slaat de plank mis. Maar de man heeft in het verleden geen greintje respect voor Michael gehad dus wij als fans zien dit als hypokriete lijkenpikkerij!

    /   Reply  / 
   1. Laatbloeier

    Goed punt Angel. En ik heb ook geen hoge pet op van Jermaine, maar het verschil is wel dat voor zover ik weet hij Michael nooit heeft afgekraakt. Waar veel mensen (en ik ook) nu over vallen is dat Albert dat wel heeft gedaan.

      /   Reply  / 
 11. MJ

  het gaat ook niet over dat kwalbert gay is, maar hij is gewoon een onrespectloze k.. megool.

    /   Reply  / 
  1. Geesje

   Wie dat woordt gebruikt dat jij gebruikt is niet respectloos?
   Ga eerst maar eens wat normen en waarden leren voor je iemand uitscheld voor mongool

     /   Reply  / 
 12. It's Rene

  @Angel murder: Jermaine is zijn broer.. Hij is bezig met Jacksons legacy levende te houden.

    /   Reply  / 
  1. Angel Mulder Auteur

   Weet ik, maar veel fans vinden dat hij dat over de rug van Michael doet…

     /   Reply  / 
 13. It's Rene

  Meningen verschillen… …feiten niet.. Albert profileert zich als hypokriete lijkenpikker.

    /   Reply  / 
 14. e

  wat is michael toch geliefd.zie hier al de reacties.er is maar 1 king of pop en dat is michael.

    /   Reply  / 
 15. guide

  I came accross this website today searching for any informations. I did not find them, but your site was very interesting.

    /   Reply  / 
 16. maria d

  Hij is echt de fout in gegaan,
  niks schow over MJ,laat verlinde maar een goed op zijn…….vallen.
  Kijk op de website en help Verlinde te stoppen!!!!

    /   Reply  / 
 17. Laatbloeier

  Inmiddels krijgt Albert Verlinde al zoveel negatieve kritiek dat je je kunt afvragen of dit hele gebeuren nog wel kans van slagen heeft.

    /   Reply  / 
 18. emily hutjes

  Meneer A. Verlinde van Boulevard was ook iemand die het over Wacko Jacko had. Hij mag zijn bekendheid wel eens gebruiken om wat antwoorden af te dwingen over de laatste nacht van MJ’s leven. Waar het Mj aangaat kan het niet zo zijn dat: the King is dead, long live the new King. Ware hij echt geinteresserd, postuum, in MJ, dan zou hij op onderzoek gaan over waarom de wereld geen antwoorden krijgt over MJ’s laatste nacht. Dan maakt hij wereldnieuws. Geen nieuwe MJ dus.

    /   Reply  / 
  1. Laatbloeier

   Dat vind ik wel een goeie, had er zelf nog niet aan gedacht. Albert heeft tenslotte regelmatig Peter R. de Vries in zijn programma. Die mag ik ook niet zo, maar hij heeft wel onorthodoxe manieren om zaken op te sporen. Maar misschien slaat nu mijn fantasie wel op hol, want zie ze maar eens zover te krijgen. Voorlopig zouden excuses van Albert naar Michael toe al mooi zijn.

     /   Reply  / 
 19. It's Rene

  Albert en Peter die de zaak MJ op gaan lossen? Dat zal het moment zijn dat ik weer in de paashaas ga geloven.

    /   Reply  / 
  1. Laatbloeier

   Eerlijk gezegd zie ik dat ook niet gebeuren.

     /   Reply  / 
 20. chantal

  albert verlinde moet stoppen!!!!!!!!!!!!
  hij gebruik maar andere dode zangers of zo maar laat michael met rust waarom maak die klootzak geen show van elvis presley of zo nee moet perse michael de show mag echt niet door gaan !!
  love you michael jackson

    /   Reply  / 
 21. Lennard

  die fucking Dude, moet gewoon een leven gaan zoeken. hij heeft MJ altijd voor gek gezet. En dan nu opeens wilt hij lekker geld gaan verdienen aan de dood van onze grote held. Michael rust zacht en bedankt voor de liefde en de prachtige muziek… I love You

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>