Trek een trouwjurk aan en krijg vrijkaarten voor Mamma Mia!


MAMMA MIA!
en Koninklijk Theater Carré in Amsterdam zitten de komende weken bomvol romantiek en dat mag iedereen weten! Kom jij woensdag 27 januari in een trouwjurk naar Koninklijk Theater Carré en je krijgt 2 vrijkaarten voor de musical MAMMA MIA op 14 februari.
Haal je prinsessenjurk, suikertaart of die Viktor en Rolf van zolder. Maakt niet uit of ie inmiddels te klein of te groot is geworden. Geeft niks als hij eigenlijk van je moeder, oma of zus is. Zelfs mannen in jurk zijn van harte welkom! Trek hem gewoon aan en kom op woensdag 27 januari naar Koninklijk Theater Carré in Amsterdam! Want wie zich daar tussen 16:00 en 17:00 bij de kassa meldt in vol ornaat, verdient 2 kaarten voor de speciale liefdesvoorstelling van musical MAMMA MIA! op zondag 14 februari om 19:00 (maximaal 2 kaarten p.p. Op=op!!!).

Als jij het boeket vangt, dat Bas Westerweel en Lone van Roosendaal zo gracieus mogelijk van het balkon naar beneden zullen gooien, win je ook nog een heerlijk, romantisch weekje naar het zonnige Griekenland, aangeboden door KRAS. En zeg nou zelf? Als een Grieks eiland  in MAMMA MIA! al zoveel romantiek teweeg brengt, dan kan het niet anders dan dat jij en jouw partner straks niet alleen de zon, maar ook het ultieme MAMMA MIA! gevoel tegemoet gaan!

Meld je, voordat je naar zolder rent om jouw jurk tevoorschijn te halen, vandaag nog aan via [email protected] en kom op woensdag 27 januari naar Koninklijke Theater Carré,  Amstel 115-125 in Amsterdam

Lees ook:Met Mamma Mia! onder de mistletoe
Lees ook:100ste Mamma Mia!
Lees ook:Voorstellingen Joop van den Ende Theaterproducties opnieuw vervroegd
Lees ook:Cast Les Mis achter de kassa!
Lees ook:Chatten met Casey Francisco!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>