Twee beurzen voor musicaltalent

Frank Sanders, voorzitter van Stichting TeksTpieremenT, reikte maandag 31 mei in Carré twee beurzen uit aan jonge, talentvolle, musicalmakers. Op voordracht van de jury gevormd door Ruud Bos, Paul van Ewijk, Eddy Habbema, Frank Sanders, Peter P.Tobi en Simone de Waard, werden twee inzendingen gehonoreerd met elk € 5.000,-.

De winnaars zijn MUSIX PRODUCTIONS (creative team: Rory Six, Kai Hüsgen, Ellen de Clercq e.a.) met hun aanvraag t.b.v. de productie Een Leven Zonder Jou

Uit het juryrapport:
“Mooie muziek en een dramatisch gegeven. Dit is echt musical. Een vroeg gestorven moeder heeft brieven achter gelaten voor de belangrijke momenten in het leven van haar zoon; maar als hij verliefd wordt, leidt dat tot problemen….”. Hoewel er veel tranen op de loer liggen is het een prachtig gegeven dat het verdient ondersteund te worden met € 5000,-.”

en Dorien Haan & Mark Haayema met hun aanvraag t.b.v. de productie Avondrood

Uit juryrapport:
“Wat een góed idee: een komisch, muzikaal poppenspel voor volwassenen over allerlei verwikkelingen tussen bewoners van een bejaardenhuis in tijden van financiële crisis. Avenue Q meets Man Bijt Hond. Er is humor er zijn goede vondsten. De jury vindt het een origineel en hoopvol initiatief, dat het verdient gestimuleerd te worden met  € 5000,-.”.

Lees ook:TeksTpierement zoekt jonge, creatieve talenten
Lees ook:Onbekend in Klein Carré 2015
Lees ook:Frank Sanders terug in het theater met ‘Echte Hollanders’
Lees ook:Op zoek naar Mary Poppins: Irene
Lees ook:Frank Sanders krijgt lintje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>