Musicalsterren aan de Pupa make-up

Musicalsterren in de producties van Joop van den Ende zullen vanaf vandaag de make-up van Pupa gaan gebruiken. Pupa Milano is vanaf vandaag namelijk de make-up partner van Joop van den Ende Theaterproducties. Alle producties van Joop van den Ende Theaterproducties, zoals de musicals Mary Poppins, We Will Rock You en Petticoat, zullen in het theaterseizoen 2010-2011 gebruik maken van de make-up van Pupa Milano.

De samenwerking werd bezegeld in Koninklijk Theater Carré, voorafgaand aan een voorstelling van Petticoat. Care Cosmetics zal de samenwerking ook gebruiken om rondom Petticoat een aantal unieke campagnes te ontwikkelen richting detaillist en consument.

In bijzijn van Duco van Keimpema, directeur Care Cosmetics, werd de samenwerking tussen Care Cosmetics en Joop van den Ende Theaterproducties gisteravond officieel gevierd in Koninklijk Theater Carré met de enkele castleden van Petticoat, waaronder hoofdrolspeelster Chantal Janzen.

Lees ook:Zonnebrillen-sponsor voor Mamma Mia!
Lees ook:Petticoat komt met eigen Vespa scooter
Lees ook:Wicked en Billy Elliot naar Nederland!
Lees ook:Genomineerden ANWB Publieksprijs
Lees ook:Backstage bij ‘Petticoat’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Musicalsterren aan de Pupa make-up

  1. Pupa-makeup.nl

    Ik ben blij om te zien dat Pupa make-up nu ook bij bekende Nederlanders en Musicals wordt gebruikt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>