Sprookjesachtige achternaam? Gratis naar de Sprookjesboom première!

Op zaterdagmiddag 18 december start de tournee van Sprookjesboom de Musical. De familiemusical zal langs ruim veertig verschillende theaters in Nederland en België touren. De Sprookjesbosbewoners willen dit graag vieren samen met kinderen die net als zij een hele bijzondere naam hebben. Kinderen met achternamen als Wolf, Draak, Geit, Heks of Boom zijn dan ook van harte welkom als speciale gast tijdens de première in Chassé Theater in Breda.
Kinderen tot en met 8 jaar met een sprookjesachtige achternaam kunnen zich tot 4 december aanmelden via [email protected]. De aanmelding moet voorzien zijn van: naam, adres, woonplaats, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres. De eerste twintig kinderen die zich aanmelden krijgen samen met hun broertjes/zusjes en ouders een uitnodiging voor de première, waar zij als echte VIP’s in de watten worden gelegd.

Sprookjesboom de Musical heeft in de eerste helft van dit jaar op de planken gestaan van Theater de Efteling. De vrolijke, interactieve familievoorstelling was genomineerd voor de ANWB Publieksprijs 2010 in de categorie beste kinder- en familiemusical. Informatie over locaties en speeldata is beschikbaar via www.efteling.com.

Lees ook:Wolf op zoek naar eigen strijkorkest
Lees ook:Tournee Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest van start
Lees ook:Sprookjesboom de Musical wegens succes verlengd
Lees ook:Sprookjesboom naar De Efteling
Lees ook:Efteling start zoektocht naar 1300 kinderen voor musical Pinokkio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>