Mary Poppins stopt op 28 augustus

Zondag 28 augustus aanstaande vliegt Joop van den Ende TheaterproductiesMary Poppins tijdens de matineevoorstelling voor de allerlaatste keer door het AFAS Circustheater in Den Haag. Na meer dan 2200 vluchten met de beroemde paraplu wordt dit vervoersmiddel definitief opgeborgen.

Elke avond werken er meer dan 150 mensen mee aan de grootste musical van Nederland, waar aan het einde van de rit bijna een miljoen mensen een kaart voor hebben gekocht. Mary Poppins werd in 2010 bekroond met maar liefst vijf John Kraaijkamp Musical Awards voor onder anderen Noortje Herlaar, William Spaaij en Maike Boerdam, die tot aan de laatste voorstelling te zien zijn in hun awardwinnende rol.

Vanaf 26 oktober kleurt het AFAS Circustheater spectaculair groen, als de musical Wicked haar intrede neemt met onder anderen Chantal Janzen, Jim Bakkum, Willemijn Verkaik, Bill van Dijk en Pamela Teves in de hoofdrollen. Wil je Mary Poppins nog zien, bestel dan nu de laatste kaarten.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Kick Off van ‘Wicked’ in Scheveningen (de foto’s!)
Lees ook:1000 ballonnen voor 500ste voorstelling ‘Mary Poppins’!
Lees ook:Noortje Herlaar is Mary Poppins
Lees ook:Ballonnen voor de 500e Mary Poppins!
Lees ook:Finale Op Zoek naar Mary Poppins in foto’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>