Tommie Christiaan en Michelle Splietelhof verliefd

Met zoveel romantiek tussen de twee tegenspelers in de musical Zorro kon het ook bijna niet anders: Tommie Christiaan (25) en Michelle Splietelhof (28) zijn verliefd op elkaar! Dit maakte RTL Boulevard vandaag wereldkundig.

Tommie Christiaan heeft bevestigd dat de twee het inderdaad erg leuk met elkaar hebben. Tommie was sinds eind vorig jaar vrijgezel na zijn breuk met Eefje. Vlak na de première van Zorro in april zou de vonk al overgeslagen zijn.  Tommie zou momenteel in het buitenland zitten voor opnames van een nieuw televisieprogramma. Welk programma is nog niet bekend…

UPDATE 22 juli: Het televisieprogramma heet Fort Boyard is vanaf 5 september op buis, iedere maandagavond om 20.30 uur te zien bij AVRO. Hierin strijdt het GTST team tegen het musicalteam met daarin Kim-Lian van der Meij, Tommie Christiaan, Ron Link en Brigitte Heitzer. De opnames vonden in Frankrijk plaats.

Lees ook:Musical-team bij TV programma’ Fort Boyard’!
Lees ook:Michelle Splietelhof en Tommie Christiaan verwachten een kindje!
Lees ook:Ook Tommie Christiaan in On Your Feet!
Lees ook:On Your Feet: Speelschema Jim & Tommie (december)
Lees ook:Tommie is Zorro!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Tommie Christiaan en Michelle Splietelhof verliefd

 1. Angela

  Aaahh, wat leuk!! <3 Ze hadden inderdaad al veel chemie! Superleuk! :D

    /   Reply  / 
 2. Wormpaul

  Klinkt als een slappe marketing stunt…net als toen bij Tarzan?

    /   Reply  / 
 3. toneelmeisje

  he verdomme . xd

    /   Reply  / 
 4. Pingback: Musicalblog.nl wenst je een music(a)al 2012! | Musical

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>