Chaira Borderslee waarschijnlijk beboet door John de Mol!

Chaira Borderslee wordt waarschijnlijk door John de Mol beboet nadat ze in de pers uitgebreid gesproken heeft over haar deelname aan TVOH. John de Mol werd onaangenaam verrast door de uitlatingen van de musicalster die niet door de eerste ronde van TVOH heen kwam. Chaira heeft een contract moeten ondertekenen met daarin een clausule dat ze niet mocht praten over haar deelname aan TVOH. Door dit wel te doen riskeert ze nu een boete. En die boete gaat ze waarschijnlijk krijgen ook om andere kandidaten er van te weerhouden om te praten over hun deelname. Chaira heeft blijkbaar gedacht te kunnen praten op het moment dat ze niet langer een deelnemer was van het programma. John de Mol denkt daar anders over.

 

 

Lees ook:John de Mol geeft Chaira Borderslee toch een kans!
Lees ook:Chaira Borderslee niet naar Belgische Voice!
Lees ook:Chaira Borderslee blijft het proberen na fiasco ‘The Voice’!
Lees ook:Chaira Borderslee uit TVOH!
Lees ook:Blunder van de AVRO met Josephs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>