Preview ‘Next tot Normal’!

Vanaf januari 2012 is Next to Normal in een geheel eigen versie in Nederland te zien met o.a Simone Kleinsma, Freek Bartels, René van Kooten,Wim van den Driessche, Michelle van de Ven en Jonathan Demoor. In een regie van Paul Eenens en vertaling van Daniël Cohen. Een voorproefje van deze ‘feel everything’ musical kun je hier bekijken!

Next to Normal vertelt het verhaal van een op het eerste gezicht doodnormale vrouw (Simone Kleinsma), echtgenote en moeder die vecht met een ingrijpende gebeurtenis en de impact daarvan op haar gezin. Een krachtig verhaal over een familie die probeert om te gaan met een situatie die niet normaal is, maar wel begrijpelijk. Ze gebruiken humor als een middel om het dagelijkse leven aan te kunnen. Het is een verrassend en origineel verhaal waarin pijnlijk geestige momenten en integere emoties elkaar afwisselen.

De eigentijdse muziek en tekst van Tom Kitt en Brian Yorkey werden in 2010 onderscheiden met de prestigieuze Pulitzer Prize. In 2009 werd Next to Normal voor elf Tony Awards genomineerd. Next to Normal werd in de juryrapporten geprezen als de voorbode van een nieuwe generatie musical.

Lees ook:Simone Kleinsma en Freek Bartels in ‘Next to Normal’
Lees ook:René van Kooten en Wim Van Den Driessche in Next to Normal
Lees ook:‘Next to Normal’ toont voorproefje
Lees ook:Pia Douwes in Duitse ‘Next to Normal’
Lees ook:‘Simone’s songs at Christmas’ op eerste kerstdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>