Tony’s van SNF treden op bij Miss Saigon

Op donderdagavond 22 december hebben de overgebleven kandidaten van Sunday Night Fever een gezamenlijk optreden gegeven in het Beatrixtheater in Utrecht. Voorafgaand aan de musical Miss Saigon moesten zij in het kader van hun weekopdracht een lied van Mariah Carey ten gehore brengen.

De overgebleven zes kandidaten: Alessandro, Joey, Deon, Marcel S., Mathijs en Javan probeerden in de pauze van de musical nog stemmen te winnen bij het publiek. Aanstaande zondag (eerste kerstdag) wordt bepaald welke vier Tony’s naar de finale gaan.

Lees ook:Javan en Marcel S. verlaten ‘Sunday Night Fever’
Lees ook:Rob en Vincent verlaten ‘Sunday Night Fever’
Lees ook:Verlaten Java en Marcel S. ‘Sunday Night Fever’?
Lees ook:De twaalf finalisten in ‘Sunday Night Fever’
Lees ook:Daniel en Marcel V. verlaten ‘Sunday Night Fever’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tony’s van SNF treden op bij Miss Saigon

  1. Harry

    Bron erbij zetten? Dit is niet jullie tekst, toch?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>