Weer een hoofdrol voor Keet!

Yvonne Coldeweijer, ook bekend als Keet!, gaat de rol van Ariël spelen in de Disney familiemusical The Little Mermaid. Yvonne wisselt de rol af met Tessa Sunniva van Tol, die de rol van Ariël vanaf het begin speelt. Naar verwachting beleeft Yvonne in maart haar première in Disney’s The Little Mermaid.


Yvonne: “Wat geweldig dat ik weer een kans krijg om een hoofdrol te mogen spelen in zo’n grote productie. Nu Wicked is gestopt kan ik me helemaal gaan storten op een nieuwe uitdaging. Het is natuurlijk een droom van ieder meisje om de rol van Ariël te mogen spelen, wat een heldin! Het wordt nog wel spannend met al dat vliegen, want ik heb hoogtevrees!’

Sinds 2010 werd Yvonne het gezicht van het nieuwe Telekids op RTL 8 en was zij te zien in het derde seizoen van de Vlaamse jeugdserie Amika van Studio 100, waar ze de vaste rol van popster Cindy op zich nam. Yvonne Coldewijer heeft een platencontract bij 8ball Music en bracht met de lancering van Telekids, onder de artiestennaam Keet! haar eerste single uit, getiteld Big Splash. Eind vorig jaar lanceerde ze haar tweede album VIP. Yvonne maakte haar musicaldebuut bij Wicked in de hoofdrol van Glinda.

The Little Mermaid is tot en met de zomer 2013 exclusief te zien in het Beatrix Theater Utrecht.

Foto: William Rutten

Lees ook:Keet wordt Glinda in ‘Wicked’
Lees ook:Keet! hoofdrol in nieuwe Van Hoorne Entertainment musical Hans & Grietje
Lees ook:Wie O Wie Zingt Do-Re-Mi van start
Lees ook:Zoektocht naar Annie bij RTL Telekids
Lees ook:Keet in musical Peter Pan

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Weer een hoofdrol voor Keet!

  1. Frank n. Stein

    Will they re- title it “The Little Mermaid!”?

      /   Reply  / 
  2. Basje

    Ach ja, ze was ook al zo goed in Wicked (LIKE HELL NO!)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>