‘Hij Gelooft in Mij’ verlengd tot en met december 2013

Vanavond, zondag 17 februari, wordt de 100e uitverkochte voorstelling gespeeld van Hij Gelooft in Mij. Reden voor een feestje. Maar er is nog meer reden voor een feestje bij deze productie; Hij Gelooft in Mij wordt met vier extra maanden verlengd en is tot en met eind december 2013 te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Avond aan avond, sinds de allereerste keer dat Hij Gelooft in Mij in oktober 2012 voor publiek werd gespeeld, is elke zaal compleet uitverkocht geweest. Begin januari werd de speelperiode van de voorstelling met drie maanden verlengd en inmiddels zijn ook alle voorstellingen tot juli uitverkocht. De musical over het leven van André Hazes, met in de hoofdrollen Martijn Fischer, Chantal Janzen, Hadewych Minis, Cees Geel, Tina de Bruin, Frank Lammers, Doris Baaten en Hajo Bruins is nog tot eind dit jaar te zien in het DeLaMar Theater.

De kaartverkoop voor de maanden september, oktober, november en december 2013  gaat maandagochtend 18 februari om 10:00 uur van start. Ook voor de voorstellingen in juli en augustus zijn er nog enkele kaarten beschikbaar.

Lees ook:‘Hij Gelooft in Mij’ met drie maanden verlengd
Lees ook:Laatste voorstelling Hij Gelooft in Mij op 4 januari 2015
Lees ook:Extra afscheidsvoorstelling Hij Gelooft in Mij
Lees ook:Hij Gelooft in Mij voor vijfde keer verlengd en te zien tot eind 2014
Lees ook:Kaartverkoop 2013 ‘Hij Gelooft in Mij’ van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>