René van Kooten en Jim Bakkum in The Passion

Musicalsterren René van Kooten en Jim Bakkum zullen onder anderen te zien zijn in The Passion, het muzikaal evenement waarbij het verhaal van Pasen opnieuw wordt verteld.


The Passion beleeft dit jaar de derde editie. Na Gouda en Rotterdam, vormt nu Den Haag het decor van de Paasvertelling.

The Passion is een samenwerking tussen de omroepen EO en RKK, het Nederlands Bijbelgenootschap, de Protestantse Kerk in Nederland, de Rooms Katholieke Kerk en wordt geproduceerd door Eye2Eye Media. De muzikale begeleiding wordt dit jaar verzorgd door Eric van Tijn en een 23-koppig orkest.

Cast:
René van Kooten – Jezus
Reneé staat momenteel op de planken in de musical ‘Aspects of Love’. Eerder was hij te zien in Aida, Beauty and the Beast, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat en Zorro.

Jim Bakkum – Petrus
Jim zegt over zijn rol: “Ik vind het een grote eer dat ik dit jaar gevraagd ben de rol van Petrus te vertolken in The Passion. Vorig jaar was ik zo onder de indruk van de grootte van de productie, dat ik toen al niet kon wachten om ooit mee te doen. Niet raar dat ik heel vereerd was toen ze me belde! Ik hoop dat ik op mijn manier een waardige Petrus kan neerzetten.”

Daniël Boissevain – Judas

Daniël over zijn rol: “Ik denk dat Judas eigenschappen heeft die iedereen wel herkent. Hij is het personage dat het meest met menselijke tekortkomingen om moet gaan. Er zit veel emotie in hem.”

Anita Meyer – Maria, de moeder van Jezus
Jörgen Raymann – Verteller

Het muziekspektakel The Passion is donderdagavond (witte donderdag) 28 maart om 20.30 uur live te zien op Nederland 1 en internet.

 

Lees ook:Tommie Christiaan en Glennis Grace in de achtste editie van The Passion
Lees ook:Charly Luske wordt Judas
Lees ook:The Passion: meer dan 3,2 miljoen kijkers en hit voor Jamai
Lees ook:Simone Kleinsma, Jamai en Stanley Burleson vanavond live in The Passion
Lees ook:Jesus Christ Superstar in Concert met Willemijn Verkaik en René van Kooten uitverkocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>