Marleen van der Loo in Aspects of Love

Marleen van der Loo speelt vanaf april de rol van Rose in de musical Aspects of Love. Ze vervangt Lone van Roosendaal in de laatste maand van de reizende musical, zo meldt Joop van den Ende Theaterproducties.

Lone van Roosendaal speelde vanaf oktober 2012 de vrouwelijke hoofdrol ‘Rose’ in Aspects of Love, maar begint nu met de repetities van de productie Jon en de Jongens. Marleen is onder meer bekend van musicals als Evita, Mamma Mia!, Footloose en Ciske de Rat.

De musical Aspects of Love is nog tot en met 21 april te zien in onder andere Heerlen, Amersfoort, Venlo en Amsterdam.

Lees ook:Marleen van der Loo in ‘Love Story’
Lees ook:Freek Bartels in ‘Aspects of Love’
Lees ook:Musical ‘Aspects of Love’ vervangt ‘Blood Brothers’
Lees ook:Lone van Roosendaal geveld door griep
Lees ook:Hans Peter Janssens wordt alternate George in ‘Aspects of Love’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>