Theatertour ‘Bob de Bouwer’

Na het succes van de theatershow rondom het populaire tv-karakter Thomas De Stoomlocomotief presenteert Van Hoorne Entertainment in 2013 de Bob de Bouwer Theater Tour. Een swingende en interactieve familieshow met de wereldberoemde kinderheld Bob de Bouwer in de hoofdrol.

Het verhaal:
Bouwwonder Bob de Bouwer krijgt de belangrijke opdracht om het theater op te knappen voor de première van een nieuwe show. De theaterdirecteur is het hoogstpersoonlijk komen vragen en Bob heeft dan ook zijn beste vrienden Wendy, Scoop, Hector en Scrambler gevraagd om hem te helpen om deze klus te klaren. Alles loopt letterlijk op rolletjes en alles lijkt precies op tijd klaar te zijn voor het grote feest. Maar dan komt Spud, de vogelverschrikker plots met het idee ook een handje toe te moeten steken. Helaas gaat dat niet helemaal zoals gepland en alles loopt in het honderd. Bob heeft extra hulp nodig om de puinhoop nog te kunnen repareren. Zouden de kinderen in de zaal kunnen helpen?

De Bob de Bouwer Theater Tour is van augustus tot en met december 2013 te zien in verschillende theaters in Nederland.

Lees ook:Bob de Bouwer komt naar Nederland
Lees ook:Stem op Joseph!
Lees ook:De Producers stopt mogelijk zondag al!
Lees ook:Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) komt met De Tovenaar van Oz
Lees ook:Andre van Duin schrijft kerstnummers voor Dave Dekker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>