Sprookjesboom de Musical gaat op tournee

Sprookjesboom de Musical, , een gi-ga-gantisch avontuur! gaat eind dit jaar op tournee. Dit maakte producent Efteling Theaterproducties bekend.

Sprookjesboom de Musical stond in 2010 voor het eerst op de planken van het Eftelingtheater. De vrolijke, interactieve familievoorstelling werd genomineerd voor de ANWB Publieksprijs 2010 in de categorie beste kinder- en familiemusical.
Vorig jaar maakte het Eftelingtheater een vervolg op de musical welke nu dus op tournee zal gaan.

Het verhaal:
Als Roodkapje tegen Klein Duimpje zegt: “Je bent ook veel en veel te klein!” is voor hem de maat vol! Hij wil niet langer zo klein zijn! Maar hoe wordt iemand groot? Heks maakt sluw gebruik van de wens van deze kleine jongen. Ze tovert hem, natuurlijk in haar eigen voordeel, groot. Klein Duimpje komt er met iedereen in het Sprookjesbos achter wat het is om groot te zijn. Maar is groter zijn eigenlijk wel beter?


Sprookjesboom de Musical, een gi-ga-gantisch avontuur! is vanaf 12 oktober 2013 te zien in diverse theaters in Nederland en België.

Lees ook:Sprookjesboom de Musical
Lees ook:Sprookjesboom de Musical wegens succes verlengd
Lees ook:Jonathan Demoor vanavond op als Oliver in Love Story
Lees ook:Cast ‘Klein Duimpje’ presenteert zich
Lees ook:Tournee Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>