Cast bekend van film William Spaaij

Half maart vonden de opnames plaats van de film ’30 milligram’ die William Spaaij samen met twee vrienden produceert. Het is voor de musicalacteur de eerste keer dat hij een speelfilm maakt. Inmiddels is de cast bekend gemaakt.

Het script van de film, die wordt geregisseerd door Melvin Simons (bekend van ‘Triade’ en ‘Anders Denken’), heeft William Spaaij zelf geschreven. Daarnaast speelt hij ook één van de hoofdrollen.
Het productieteam maakte eerder een korte film in het kader van het 48 Hour Film Project Amsterdam.

De zwarte komedie speelt zich af in de toekomst en vertelt over twee ambtenaren (Spaaij en Dieter Jansen) die babyboomers vermoorden om de crisis tegen te gaan.
Onder andere Johnny Kraaijkamp, Pamela Teves en Inge Ipenburg zullen te zien zijn in de film en spelen alle drie slachtoffers van het moordlustige tweetal. Eerder al werd bekend dat Joep Onderdelinden, Tom Jansen en Hajo Bruins bijrollen spelen in de film.

De opnames vonden grotendeels plaats in een kraakpand in Amsterdam waar een van de producenten woont. De film is digitaal gedraaid met een “enorm low budget”, aldus Spaaij.

Het is nog niet bekend wanneer de film in de bioscoop te zien is.

Foto: Angel Mulder

‘30 Milligram’ is een zwarte komedie die gaat over twee ambtenaren die babyboomers vermoorden om de crisis in Nederland tegen te gaan.

Lees ook:William Spaaij understudy in Sonneld in DeLaMar
Lees ook:William Spaaij krijgt het druk
Lees ook:William Spaaij maakt 20 maart debuut in Sonneveld in DeLaMar
Lees ook:William Spaaij vanavond weer in Sonneveld
Lees ook:Cindy Bell wordt Liesbeth List

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>