Albert Verlinde maakt Flodder de Musical

Albert Verlinde gaat een musical maken over de familie Flodder. De musical zal in het najaar van 2014 te bewonderen moeten zijn. Albert is hiervoor een samenwerking aangegaan met filmmaker Dick Maas die de filmversie eerder regisseerde en produceerde. Hij ontving hier een Gouden Kalf voor. Dick Maas zal een adviserende rol spelen bij het maken van Flodder de Musical.

Jos Thie gaat de musical regisseren, eerder nam hij de regie voor zijn rekening van de musical Doe Maar en de openluchtopera Orfeo ed Euridice.

Wie de hoofdrollen gaan spelen in de musical is nog niet bekend. Het verhaal wordt gebaseerd op de eerste film uit 1986, waarin onder anderen Nelly Frijda, Huub Stapel en Tatjana Simic leden van de asociale familie in een villawijk speelden.
Volgens Albert Verlinde zitten in die film alle ingrediënten om er een fantastische show van te maken. Hij hoopt dat de musical, net als de film, over de top en sexy wordt.

Lees ook:Musical over familie Flodder
Lees ook:Musical Flodder pas in seizoen 2015-2016 in theater
Lees ook:Albert Verlinde morgen hekkensluiter In de Hoofdrol
Lees ook:Joop van den Ende Theaterproducties brengt Moeder, ik wil bij de Revue
Lees ook:Supriseparty voor Albert Verlinde en Roel Vente

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>